keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Liebster Award Post


Tässä olisi minun Liebster Award Post...Kiitos Amber & Max tästä kunniasta!

                                                        
                                                       


 Vastaukseni Amberin esittämiin kysymyksiin:

1. What is the reason you started blogging?

 Syy blogin aloittamiseen oli halu tallentaa ylös poikien tekemisiä ja muistoja, joihin voisi aina myöhemmin halutessaan palata. Viimeinen tönäisy, jotta sain blogin aloitettua oli Amber Elia. Hänen blogia lukiessani mietin aina kuinka eri tavoin asiat voivat olla. Toisaalta taas niin paljon yhteisiäkin asioita.

2. What is the most surprising thing that has happened to you since you began blogging?

Ylättävintä on ollut kiinnostus blogia kohtaan =) Hauskaa, jos tämän kautta joku saa vaikka uutta tietoa näkövammaisuudesta tai erityislasten elämästä.

3. What is your proudest moment?

Hetkiä, jolloin saan olla ylpeä on useita! Olen ylpeä Leosta kuinka hän jaksaa joka päivä yllättää -  olemalla vain oma itsensä.  Lukasta olen ylpeä kuinka pitkäpinnaisesti hän jaksaa tuoda itsensä ymmärretyksi. Minun rakkaani <3

4. What do you find to be the toughest thing about dealing with a child that has a special need?

Vaikeinta erityislapsen kanssa on se, kun itse on jo sinut asian kanssa, mutta ihmiset ympärillä eivät. Joskus sitä väsyy paikalla jankkaaviin keskusteluihin.

5. What do you find to be the best thing about dealing with a child with a special need?

Parasta mitä olen saanut omilta erityislapsiltani on ne uudet asiat mitä olen saanut kokea ja tulen kokemaan. Mietin usein, kuinka paljosta olisin jäänyt paitsi, ja kuinka paljon "tyhmempi" olisin ;)

6. What is your "lazy rainy day" to go plan?

Suunnitelmani "sadepäivän" varalle olisi varmaan tehdä perheen kesken jotain kivaa. Paistaa lettuja  tai lähteä uimaan, jonka jälkeen vaikka hampurilaisille...=)


7. You're a superhero, so what's your name and what's your special power?

Jos olisn supersankari niin olisin... varmaan Catwoman. Laskeuden pudotessani yleensä jaloilleni. Kestän mielestäni vastoinkäymiset, kuin omaisin yhdeksän henkeä. Tosipaikan tullen vedän kynteni ulos ja puolustaudun vihollisilta.

8. What's your most used phrase, either in your blog, your head, to your kids...?

Tekemällä sitä oppii. Ei haittaa vaikka epäonnistuu!


9. Do you live by any motto or philosophy?

Yritän elää niin, etten jäisi murehtimaan turhaan vaan suuntaan nenän kohti tulevia seikkailuja!

Ikäväkseni en osaa ehdottaa kolmea uutta blogia ehdokaaksi. Amberin blogi oli ensimmäinen minun löytämäni ja minua kinnostava blogi erityislapsiin liittyen.

-Tiia

1 kommentti:

  1. I loved reading your answers! You're such an inspiring woman and mom. Your son's are definitely lucky to have you as their mom. : )

    VastaaPoista