maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi vuosi jo ovella...

Uutta vuotta on meillä eniten odottanut pojistani vanhin. "Koska niitä raketteja oikein ammutaan?" kysymykset on esitetty ensimmäisen kerran jo aikaa sitten. Meillä raketit tarkoittaa lähinnä mahdollisimman matalia patoja ja suihkuja, joissa mieluusti olisi jotain ääntäkin mukana. Leo pitää ilotulituksista kovasti, ja kokee näkevänsä värikkäät ja suhisevat tulitukset läheltä melko hyvin. Nyt siis odotellaan, että kello menisi eteenpäin klo 18, jolloin voi alkaa luvallisesti ampumaan ilotulitteita.

Nakit ja perunasalaatti kuuluu suomalaisille perinteisesti illan ruokalistaan. Leo kyselikin, että miksi uutena vuotena syödään nakkeja? Enpä oikein osannut mitään järkevää/faktapohjaista selitystä asiasta antaa...=)

 Kuluva vuosi 2012 on mennyt kovin nopeasti, ja kun kelailee sitä mielessään päälimmäisiksi asioiksi on jäänyt seuraavia juttuja:Tammikuussa Luka lähti kävelemään. Luka on ollut koko vuoden kohtaukseton, ja syksyinen yhden lääkkeen purkuikin sujui kivasti. Parasta mitä olisin voinut toivoa tulevaksi! Leo oppi ajamaan kesällä polkupyörällä. Erillaiset "rakennus"/askartelu projektit roboteista avaruusaluksiin.

Vuosi  2013 näyttää alkavan meidän perheen osalta aika mullistavasti. Molemmat vanhemmat aloittavat uuden työn, mikä tarkoittaa sitä, että viimeisten neljän vuoden hoitojärjestely(toinen töissä, sillä aikaa kun toinen poikien kanssa kotona) tulee muuttumaan. Olemme käytännössä olleet koko perheen kesken vain viikonloppuisin. En malta odottaa perusarjen askareita yhteisvoimin toteutettuna =)



Kymmenen, yhdeksän, kahdeksan, seitsemän, kuusi, viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi - Ihanaa Uutta Vuotta 2013 kaikkialle ja kaikille!



-Tiia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti